Sposorat Banner Web SE

Ansökningstiden är utlöpt

Ansökningsperioden är slut för NORMAL Sponsorskap. Vi håller på att gå igenom alla ansökningar och de som kommer att få motta Sponsorskapet blir kontaktade senast vecka 6. Har du inte hört från oss senast vecka 6 är du dessvärre inte en av våra mottagare av NORMAL sponsorskap. Nedanför kan du se några av dem som tidigare mottagit vårt sponsorskap.

 

Jane & Tsarina

Jane älskar Horseback Arching, en nischad sport där det kan vara svårt att hitta sponsorer så att hon kan utöva sporten på internationellt plan. Pengarna från NORMAL-sponsorskapet har bland annat använts till att transportera hästen Tsarina runt till möten inrikes och utrikes, även till en ny båge då den gamla av misstag blev påkörd av en lastbil.

Æ'Vildsvin

Æ'Vildsvin är en veteran-mopedklubb som sökte och mottog NORMAL-sponsorskapet 2018. Klubben använde pengarna till bland annat nya möbler i klubbhuset och när de är ute och kör så har de möjlighet att bjuda alla medlemmarna på lite mat. Klubbens medlemmar är allt från en 15-årig skolelev till en pensionär på 80 år. I filmen kan du också se Jesper och Carsten, klubbens förmän, berätta om vad de har använt sina pengar till.

CPH Floorball 60+

CPH Innebandy 60+ är en klubb exklusivt för seniorer. Klubben sökte sponsorskapet så att de bland annat kunde köpa lagtröjor och annan utrustning till 60+ laget i Köpenhamns Innebandy Klubb. Laget har totalt 45 medlemmar i åldern 61 till 87 år, både kvinnor oh män. De tränar två gånger i veckan. Se videon där tränaren Per berättar mer om laget, nya vänskaper med mera.