Sposorat_banner_web.jpg

Søg Normal Spånsoratet 2023!

Har du for længst skudt en hvid pil efter drømmen om at få penge for at lave det, du elsker? Måske fordi du ikke er verdensmester til det, eller fordi dig og dine venner desværre er de eneste i universet, der går op i hækling på stylter? Bare rolig – det er helt normalt. Faktisk er der jo mange flere af os, der ikke er de bedste i verden og derfor interessante for firmaer at smide penge efter.

Men hey! Det er jo det vi laver om på nu. Med NORMAL Spånsoratet.

NORMAL Spånsoratet er på 5 X 15.000 kr., som kan søges af alle: Enkeltpersoner, grupper, klubber og foreninger. Og du/I behøver ikke være bedst, hurtigst eller klogest. Bare søde og rare og glade for lige præcis det, som det nu handler om.

Du kan søge NORMAL Spånsoratet via knappen her:

Søg Spånsoratet

Nedenfor kan du se nogle af de tidligere modtagere af NORMAL Spånsoratet.

 

Æ'Vildsvin

Æ'Vildsvin er en veteran-knallertkøreklub fra Over Jerstal i Sønderjylland. Klubben brugte bl.a. pengene til nyt inventar til deres klubhus og tilskud til ture, så alle har mulighed for at deltage på lige fod. Klubbens medlemmer er alt lige fra den 15-årige skoleelev til en pensionist på 80 år. Se med i filmen, hvor Jesper & Carsten, klubbens formænd, fortæller mere om hvad de har brugt pengene til.

Jane & Tsarina

Jane dyrker Horseback Arching, en nichesport, hvor det kan være svært at skaffe sponsorer, så hun kan dyrke sin sport på internationalt plan. Pengene fra NORMAL-Spånsoratet er bl.a. blevet brugt til at transportere hesten Tsarina rundt til stævner i ind- og udland, samt til en ny bue, da den gamle ved et uheld blev kørt over af en lastbil.  

CPH Floorball 60+

CPH Floorball 60+ er en klub udelukkende for seniorer. Klubben søgte NORMAL-Spånsoratet, så bl.a. kunne få ens trøjer og andet udstyr til 60+ holdet i Copenhagen Floorball Club. Holdet har ialt 35 medlemmer i alderen 61 til 87 år, både kvinder og mænd, som træner fast to gange om ugen. Se med i videoen, hvor træneren, Per, fortæller mere om holdet, om nye venskaber mv.